Kotona jälleen. Tai no, solu-ihme-kommuunissa, mikä lie... mutta silti, on kiva olla taas täällä. Ei enää pöydän kattamista, tiskikoneen tyhjentämistä, säännöllisiä ruoka-aikoja tms. Kuinka sitä oppiikaan taas arvostamaan itsenäistä elämää muutaman kotona vietetyn viikon jälkeen ;) vaikka onhan siinä omat hyvätkin puolensa, tietenkin. Joku muu laittaa aina ruoan, itse ei tarvitse vaivautua. Ja kuitenkin tiskikone on kuin onkin mukava kapine vaikka sieltä pitääkin välillä ne puhtaat astiat siirtää kaappiin. (hmm, tässä taitaa nyt olla se ristiriita: pitäähän kuivauskaapistakin pistää astiat oikeille paikoilleen kaappeihin!)

(Tähän väliin täytyy tunnustaa, että vietin kyllä suurimman osan lomastani Hänen luonaan enkä suinkaan kotona suorittamassa näitä pikku velvollisuuksia niin kuin ehkä valituksestani voisi ymmärtää...)

Yksi kämppis on joukosta pois. 43-vuotias jugurtinsyöjä-jatko-opiskelija on muuttanut joulukuun loppupuolella pois. Uutta ei ole näkyvissä, ainakaan vielä. Olemme vahvasti kahden muun kämppikseni kanssa sillä kannalla, että tänne ei uutta kaivata ja epäilemme, että emme uutta kämppistä edes saisi, vaikka sitä pyytäisimme. Kukapa vapaaehtoisesti muuttaisi neljän hengen soluun viiden kilometrin päähän keskustasta kun kahden hengen solujakin ja vieläpä lähempänä keskustaa on mitä luultavimmin tarjolla? Tai mistä sitä tietää. "Lämmin" vastaanotto tiedossa jos tänne muuttaa, tervetuloa tervetuloa >:)

Olemme saaneet uuden hanan. Ihan oikeasti, tätä voisi juhlia!!! Asuttuani täällä puolitoista vuotta on keittiön hana korjattu (se kyllä on toiminut, mutta ollut hyvin heiluvaista sorttia) useamman kerran. Itse olen asiasta valittanut muistaakseni 3-4 kertaa, sitten jos vielä mukaan lasketaan kunkin kämppikseni valitukset on talonmies käynyt täällä varmaan kymmenen kertaa pelkän hanan takia sinä aikana kun minä olen täällä asunut. Ja nyt siellä on kokonaan ihan upouusi hana!

Mutta kylmä täällä on, voi hyvä ihme. Eli asiaa talonmiehelle taitaa tulla kuitenkin. Patteri on täysillä, mutta on vain vähän haalea. Mur.