Kämpän lähellä on koirapuisto - JA SEN KYLLÄ HUOMAA, sillä myös asuinalueen (ilmeisesti) parhaat koiralenkkipolut kulkevat melkein ikkunani alta. Kyllä siellä käytiin kahden hurtan kesken tuossa äsken niin kiivasta keskustelua (vai saako sanoa räksytystä?) että meinasin jo syöksyä täältä ylimmästä kerroksesta väliin. Lopettakaa nyt, hyvät laps... eikun hauvat!

Tein couscous-salaattia, ja siitä tuli ihan mielettömän hyvää. :D Couscous-pakettikin on ehtinyt jo vuoden olla kaapin perällä, olihan se pakko vihdoin avata! Ihan normaalit salaattiainekset + fetajuustoa ja couscousia sekaan, couscous tietysti maustetaan - mausteet ovat yksi maailman parhaista keksinnöistä, erityisesti valkosipuli ja basilika! Ja jossakin ohjeessa (katselin vähän eilen ohjeita netistä ja yhdistelin sitten niitä) maustettiin couscous sitruunamehulla, sekin sopii tähän salaattiin - vaikka laitoinkin sitä ehkä vähän liikaa.

Tänään luentojen aiheena olivat genitaalialueet. Kerrankin pysyin hereillä!! Tai siis, hmm, tuohan kuulostaa kyllä jo vähän sairaalta. Mutta siis mielenkiintoista oli. Vaikka toisaalta, oli aika jännä miten genitaalialueetkin muuttuvat luennolla pelkiksi kuviksi, sanoiksi... äh, sitä on tosi vaikea kuvailla.

Nyt on edessä pari tuntia tehokasta opiskelua :)