AMIGURUMIT

276066.jpg

Saanko esitellä: Possu ja Kissa. Possu majailee Hänen luonaan, Kissa istuu tuolla minun kirjahyllyni päällä hymyilemässä. Kissa on virkattu jämälangoista, Possu puolestaan Floricasta. Ohje: http://www5a.biglobe.ne.jp/~mite/diagram/crochetedCat.html (ensimmäinen englanninkielinen ohjeeni, mutta kylläpä oli niin hyvät kuvat, ettei ongelmia ollut.)

PONCHO

276136.jpg

Upea, ihana Ponchoni!!! Ihka eka tuollainen iso työ, eikä mennyt kauaa kun tein sen. Ohje suuresta käsityölehdestä. Lankana SandnesGarnin Kitten Mohair.

FANIKAULAHUIVI: OULUN KÄRPÄT

276104.jpg

Ystäväni on innokas Oulun Kärpät -fani, ja oikeastaan kaulahuivi oli syntymäpäivälahja, mutta syntymäpäivät olivat ja menivät ja keskeneräinen kaulaliina jäi kesän ajaksi lepäilemään ja pohdiskelemaan olemustaan. Syksyllä sitten otin ja purin oikeastaan melkein valmiin kaulaliinan ja neuloin uuden, paremman (tietysti). Vaikeahan tuota oli pituutensa puolesta mahduttaa valokuvaan. Lankana Seitsemän veljestä, ohje oma.

LAPASET HÄNELLE

276082.jpg

Aika yksinkertaisethan nuo ovat, mutta kuvio (itse suunniteltu) tosi yksinkertainen ja nopea. Valmistuivat parissa illassa, eikä käsiä enää palele. Lankana Seitsemän veljestä.

SUKAT ITSELLE

276085.jpg

Ihanat värit, tuo vaaleanvihreä oli kaupassa alennuksessa!!! Ohje muokattu Seitsemän Veljestä vyötteestä omalle jalalle sopivaksi. (Ja lankana tietysti Seitsemän veljestä)

MERIROSVOLAPASET (PIRATE MITTENS)

276145.jpg

Joululahja veljelle. Toinen saa samanlaiset (mutta ne ovat jo paketissa). Lankana Seitsemän Veljestä, ohje http://www.helloyarn.com/piratemittens.htm