Istun kirja edessäni ja yritän epätoivoisesti paukuttaa tietoa päähäni. Mutta jos tieto ei halua mennä edes työmuistiin niin kuinka se voisi mennä säilömuistiin? Voikohan työmuistin ohittaa jotenkin? Mitähän jos nukkuisin kirja tyynyn alla? (Siitä tulisi niskat kipeäksi, sillä kirja on ISO)

Ihan sama, loppujen lopuksi. Olen tiennyt jo viikon, etten pääse tiistain tenttiä läpi, joten on ihan turha stressata tätä. Jos ei jaksa niin ei jaksa, uusintoja tulee aina. Joka tapauksessa tältä syksyltä jää kaiketi korkeintaan tämä viimeinen tentti rästiin, se ei kuulosta kauhean pahalta.

"I've felt this way before
So insecure"

Viikonloppu oli taas mukava. :) Menin torstaina Hänen luokseen, "luin" illan yksin (Hän oli seuransa pikkujouluissa ja tuli illalla myöhään), no, tottapuhuen juutuin messengeriin, sillä T oli pitkästä aikaa taas siellä. Aika kului ja kului - kunnes messenger kieltäytyi lähettämästä viestejäni eteenpäin. Loppuilta menikin sitten lukiessa ja katsoessa tv:tä.

Perjantaina luin päivällä, kävin nopeasti keskustassa katsomassa olisiko joululahjoja, mutta mitään ei löytynyt. Ihmispaljous ahdistaa. Sitten käymään kotiin. Illalla takaisin Hänen luokseen, pieni asunto täyttyi Hänen ystävistään. Juotiin baarikaappia yhdessä tyhjäksi :) Sitten keskustaan, istuttiin parissa baarissa, tai pubissa. Myöhään nukkumaan.

Tänään tulin kämpille aiemmin kuin yleensä, olen tosiaan yrittänyt vähän lukea, mutta tuntuu siltä, että olisi vähitellen aika luovuttaa.

"Och din klänning är som trasor i min hand
Och jag lämnar inga fotspår ens i sand"