Pari päivää on kulunut täysin maassa, olen ollut väsynyt ja ärähdellyt (lähinnä) Äidille. Luulin väsymyksen johtuvan siitä, että olen nukkunut liikaa, mutta tänään aistiessani kylmiä ja kuumia aaltoja päättelin varsin osuvasti, että kyse on lähinnä siitä, että olen pipi. Päänsärky on vaihdellut; ollut ja mennyt. Välillä on pakko kääriytyä viltteihin ja välillä taas on niin kuuma...

Ja minähän en lääkkeitä syö. (no joo, nyt ei tietysti ole vielä tarvis, miksi nyt pelkkään kuumeeseen ja lievään päänsärkyyn?) Lääkekammoinen lääkäri. Tervetuloa vaan vastaanotolle sitten tulevaisuudessa, minun suustani kuulette lauseen "ja eikun kotiin paranemaan! Kuumaa mehua ja lepoa, kyllä se siitä. Ai antibiootteja? Mitäs ne olikaan..."

Huomenna on juhlat Hänen ystäviensä luona. Hän sanoi jo, että kipeänä en saa lähteä, mutta minähän en Häntä päästä yksin! On niin pitkä aika kun ollaan yhdessä oltu jossain. Totesin sitten että Hän ei saa jättää minua yksin, johon Hän: "Soitan Äidillesi että oot kipeänä, tulkoon hakemaan sut täältä pois..."

Tilillä oli toissapäivänä tarkistaessani kahdeksan euroa. Kokonaista kahdeksan! Lompakossa oli vielä silloin 20€. (kauppaan menikin sittemmin yli 7€ kun ostin Hänelle ja minulle jääkaapin täytettä) Ajatella, loppukuulle 28€! Se olisi normaalisti aika melkoisen paljon, kaupasta sillä saisi loppuviikolle juhla-ateriat ja päälle vielä kuiva-aineiden täydennyksen, mutta mutta... piti tässä alunperin lähteä käymään Opiskelukaupungissa, meidän piti kai T:n kanssa (joka taas joululomallaan on käymässä siellä päin Suomea) lähteä katsomaan jääkiekkoa. Se siitä sitten, matkustapa 28€:lla Opiskelukaupunkiin ja takaisin ja osta muutaman päivän ruoat ja maksa jääkiekkolippu ja... no joo. Ei onnistu, myönnetään. Ärsyttää. Mutta nyt kun tulin kipeäksi niin taisi olla ihan onni ettei rahat riittäneetkään matkustamiseen, olisin voinut olla aika surkeaa seuraa ja pahimmassa tapauksessa olisin tartuttanut kaikki muutkin.

Monta roskakirjallisuuden leiman omaavaa kirjaa jäljellä loppulomaksi. >:)