Uusintatentti menikin ihan hyvin. Olin aivan ällikällä lyöty kun katsoin tenttipaperia. (Tai siis papereita, siinähän oli sivuja vaikka muille jakaa.) Siinä oli jopa kysymyksiä, joihin osasin vastata! Ja vielä enemmän hämmennyin kun tein tentin ja kello olikin vasta mennyt kaksi ja puoli tuntia eteenpäin. Tenttiaikaa jäi vielä puolitoista tuntia, mutta en keksinyt mitään kirjoitettavaa. Käytin siinä ensimmäisessä tentissä, jota en edes päässyt läpi, melkein tunnin enemmän aikaa. Toivottavasti tämä nyt meni edes läpi. Mutta turha vaivata sillä päätään, tuskin tulokset kauhean nopeasti tulevat.

Viikonloppu meni rauhallisesti. Perjantaina oltiin menossa Hänen ja ystävien kanssa Keikalle, mutta ei päästykään kun liput oli loppuunmyyty :´( Käytiin sitten parissa muussa baarissa, minäkin pääsin sisään yhteen baariin mihin ikä ei edes olisi riittänyt, ei kysytty papereita. Ei alkoholi maistunut juurikaan, no ei kai kuukauden tauon jälkeen. Ja jo yhdeltä olin kotiinlähtövalmis kun meinasin nukahtaa istualleni, mentiin sitten taksilla. Hirmuisen pitkät taksijonot.

Sitten katsottiin Lostin kakkoskausi loppuun eilen illalla, se jäi vielä jännempään kohtaan kuin ykköskausi. Ihan mälsää :(

Tulin juuri äsken. Oli nälkä, ja kerrankin minulla oli salaattiainekset jääkaapissa. Havaitsin, etten omista salaatinkastiketta, joten päätin kokeilla miten sellaisen teko onnistuu. Oli valkoviinietikkaakin jääkaapissa, se on jäänyt yhdeltä entiseltä kämppikseltä. Siitä tuli ihan mielettömän hyvää! Tässä suurpiirteinen ohje:
- valkoviinietikkaa ja ruokaöljyä (suhde 1:3)
- väkevää sinappia vähän
- valkosipulia, basilikaa, paprikajauhetta, yrttisuolaa, sitruunapippuria
- sitruunan mehua
- vähän sokeria
Tämä on siis valkosipulin ystäville. Eli minulle. :D (älkää erehtykö tulemaan lähelle seuraavaan kolmeen päivään)

Ylihuomenna on luvassa piparitaikinan teko, ja itsenäisyyspäivänä pipareiden leipomista. Meillä kotona tehdään yleensä itsenäisyyspäivänä ensimmäiset piparit. Minä kun en pääse kotiin keskiviikkona jatkan perinnettä täällä yksinäni. Aion tehdä piparitalon ja viedä sen J:lle ja pojille.